Menu
Váš košík

Novinky RSS Feed

21 úno Paleta gel-laků Luxio
2 747
Kanadská společnost Akzentz, známá svými inovativními produkty pro manikúru a pedikúru, představuje skutečné umění, které neškodí nehtům - Luxio gel-lak. Dnes není manikúra pouze projevem péče o sebe ..
19 dub Rozvrh kurzů na duben a květen 2024
3 665
Rozvrh kurzů na duben a květen 2024 28.04 Kurz INSTA NAILS Chcete se naučit vytvářet dokonalý čtverec a pořizovat fotografie, které zajistí zájem klientů na měsíce dopředu? Přijďte na kurz InstaNai..
13 bře TECHNICKÉ MATERIÁLY AKZENTZ
0 337
Společnost AKZENTZ (Kanada), založená v roce 1989, nabízí kompletní sortiment vysoce kvalitních materiálů pro nehty, jejich modelování, zpevnění, opravy, pokrytí a design jakékoli obtížnosti.AKZENTZ z..
16 kvě Kurz prodlužování nehtů na horní formy
0 284
Zveme vás na autorský kurz prodlužování nehtů na horní formy, kde podrobně probereme všechny jemnosti a nuance práce.Kompletní přehled procesu: Odhalíme celý algoritmus práce při prodlužování na horní..
07 čvc Jak vybrat ideální lampu pro sušení nehtů: Rady odborníků
0 284
Správný výběr lampy pro sušení nehtů hraje klíčovou roli při zajištění kvalitní manikúry a pedikúry. Tento nástroj ovlivňuje rychlost práce, kvalitu povlaku a spokojenost klientů. V tomto článku se za..
04 čvn Úvodní kurz práce s produkty Luxio by Akzentz
1 256
Úvodní kurz práce s produkty Luxio by AkzentzVážení manikéři a pedikéři!Zveme vás na unikátní kurz práce s hypoalergenními produkty Luxio by Akzentz. Certifikovaný lektor vám poví o výhodách těchto p..
01 čvc Rozvrh kurzů na srpen
0 186
Pokud chcete: Udělat každého zákazníka pravidelnýmZvýšit své cenyNaučit se dělat čisté manikúry a pedikúryDělat rychle pečlivé, precizní a jemné nehtyUžívat si práci,Naše kurzy jsou určeny právě pro ..
09 říj Pro-Formance by Akzéntz. Hard gely
0
Pro-FormanceTECHNOLOGIE DIAMANTOVÉ PEVNOSTIExkluzivně vyvinuto týmem R&D Akzéntz, Pro-Formance má přední molekulární zesíťování, které vytváří nejsilnější a nejodolnější vazby, výsledkem je diamantová..
Zobrazeno 1 až 8 z 8 (1 stránek)